Contact

Wilt u contact opnemen met Hoky Poky? Een telefoontje is genoeg:

Jan Wilhelmis
Tel: 06-24 87 29 07 / 020-6 419 609

U kunt ook het onderstaande formulier invullen.

Uw naam (verplicht veld)

Uw e-mailadres (verplicht veld)

Uw telefoonnummer

Uw vraag

3 Responses

 1. Anonymous says:

  Goedendag,

  Naar aanleiding van ons telefoongesprek vanmiddag stuur ik u nog even de gegevens door voor zaterdag 16 april om 15.00 uur.
  Het betreft de verjaardag van Jay en hij wordt 5 jaar.

  Naam locatie: 2nd Floor
  Adres: Bovenlangs 1, Zoetermeer

  Als u nog vragen heeft kunt u mij bereiken op tel.nr 0644076396

  Vriendelijke groet,
  Nancy Jong Sang

 2. Beste Hoky Poky

  Ik weet nog de dag dat je langskwam dat was de beste dag van mijn leven maar toen deed je gay en wilde je mij een zoen geven dat was echt mokergay dus ik wacht tot 8 uur op je bij legmeervogels of elzenlaantje als je niet komt ben je echt supertriest echt kom vechten ik wil je hoeken als een corner maar niet te erg want dan word je horrorclown en dat is eng misschien kunnen we trouwens beter om 6 uur want acht uur moet ik slapie doen

Leave a Reply